infinity 2008


whenever you feels like dancing you dont have to dance alone´


både

bra och dåligt det hära ! Brännan börjar försvinna , jag e trött men ändå så är det på topp.. på nåt lustigt sätt, svårt att explaina you vet!

Lite skövde till helgen verkar det bli men får se blir nog bara en kväll där på den så kallade matfestivalen...!

jag tror det bara e att köra! U choose i loose, thats the way things goes ! Alltid.

nepp dags att packa ihop sig och knyta säcken för att bege sig mot jobbet!
Tjapåre!

lets get it on!


Rhodos 2008

Var riktigt jeeeeeekla grymt ! vill bara tillbaka dit!
Sjukt bra hotell och partyt var bra sen var det även gött att vi hittade så mkt skönt folk att hänga med och festa,bada och allt det dära med också!  SOLEN stekte på varje dag !

riktigt bra bilder finns men på andra sidor !

take care !

inatt

smäller det då åker vi till RHODOS ! ;D En vecka häääääärligt värre ! NU KÖR VI! ;D

til next time- take care !
SES om en vecka igen då !
// dannaN

i choose

''whenever you feel like dancing you dont have to dance alone''

beffa på då

japp blir lite träning sen på friskis idag tror jag minsann och efter det kalasande , börjar bli riktigt taggad nu känns bra !:D Taggad på det mesta nu iofs .....! Just nu rullar det på riktigt bra faktiskt även om det fattas nåt ! Men man chillar =P
Ögona öppna så att säga ! ^^ haha

Nu blir det nog en tripp till överby eller orkar man det? Behöver köpa lite saker inför resan typ solkräm o annan skit ! Annars lär man ju va röd som en riktigt kräfta ! :D

CIAO!

åååååååh

jag har så jeeevla mkt ny bra musik så jag tror jag dööööör ! :D FAN VA GÖTT!
ilovemeor.blogg.se! Tipsar om den sidan ! bästa!

sjuuukt bra

Chris brown- Glow in the dark- hitta tyvärr ingen video på den på youtube eller ja de hade spärrat den men tanka den den e sjuuukt najs!

slappt+kasst väder

Japp det e precis vad det är idag du ! Lite halvt träningsvärk från träningspasset igår på Sportife, i övrigt ett bra place faktiskt stort o rymligt samt freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeshT!
Idag blir det lite mer träning tydligen på volvo dock inklusive lite pingis !

Nu tickar klockan ner mot Rhodos och det ska bli riktigt spännande ! = D
Men först ett stop på lipz imorn kommer bli dimmigt som tusan om jag känner av stämningen rätt ! Gott E det !

Men dags o surfa vidare !
Take care !

lite house musica!


grYm!


haha cool låt ändå!


ojdå

slumra visst till lite ! En dryg timme för att vara exakt kanske behövdes då=P Men nu e den stora frågan blir det nån träning eller vad?
Chillidill e det just nu iaf!
Vädret har lugnat ner sig lite nu med fan vad det har regnat non stop nu.. man blir ju bara less på't ! Men snart Rhodos ändå så , får väl för tusan hoppas att det inte regnar där !

Cya!

she's so high above me........


spelkväll

vart det igår hos nyström och ja vem vann om inte dannan ? haha . Nemen de va allt skoj  ! Får man göra om vettu! Fast kanske på Ps3 då? ; D aldrig fel !

Idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt...........=) de blir som det blir helt enkelt! Jag kan bara sitta här o göra nada med för den delen fast jag tror efter ett tag att jag skulle bli så rastlös och typ kliva på väggarna så det e nog inget bra alternativ ändå... haha !

'' I wanna know have you ever seen the rain coming down on a sunny day''

Snart rhooodooooooooooooooooos jag har börjat längta som tusan nu asså ! Kommer bli riktigt bra tror jag eller iaf hoppas jag det! =) !

Keep it steady!
Ciao!

lipz vimmel-helt ok kväll!


Halmstad vart greeeeeeeejt!

Ja de var riktigt kul med en sån impuls grej ! Tur tur tur .....! Sen vaaaaaaaar det ju en väldigt trevlig och intressant kväll med , tack för det ! =) =D
Igår vart det chill med serien big shots hos jonte och idag har jag sprungit YES tränat asså inte var dag... och därefter käkat med kim på strandgatan och senare kikade även PlojarN förbi ett tag också!
Ikväll väntas kräftskiva, men ja jag äter ju varken kräftor eller räkor så får se vad jag skall tugga på.... chips kanske? haha.
Återstår att se iaf !

Nu blir det till att ladda och vila !

Ha de bra alla!

helt sjukt bra-Creedence Clearwater




Lyssna och njut !

lite bilder från helgen som vart







''whatta fuck have you done lately?''

Såg nyss på en grym  film Wanted hette den ! Riktigt kaxxig !
Handla först om en snubbe som verkligen inte tog tag i sitt liv men sen haha tog tag i det när han blev lönnmördare, aja de kanske låter lite konstigt men se den ! Ball ! =D

shoppingtur av alla slag

japp blev en tur till systemet och överby nu på förmiddagen ! Bra kombination va?=P tss.
Hitta mej två t-shirtar och en vändbarvindjacka typ, jackan vara bara woah direkt så var tvungen att köpa den även om jag nu i efterhand har lite svårt att se när jag skall använda den? Men kanske redan ikväll ? får se får se!=)
Blev ett litet lager med två viner och en galiano samt lite annat små plock inför kvällen fast vinet sparar jag till ett bättre tillfälle;)
Har konstigt nog börjat gilla vitt vin nu eller ja, det funkar ibland iaf till nåt gött snacks lr mat men rött kämpar jag fortfarande med och tror nog att jag aldrig kommer gilla det för det e för likt saft typ? Blir ju som stark saft lr nåt , uschusch ;P

Club monday i halmstad e på intåg nån gång nu också på semester verkar spännande iaf det som jonte berätta ! Party on people!

Nu e de snart käk med lite släkt som e här!
Ha de ciao!

bad igen

sååååklart, men denna gången på NordKrooooooken dagen efter fest badning, fan va jobbigt det var ett tag där man fick verkligen KÄMPA! Det tryckte på! haha.
Menmen Igår va rätt kul ändå kom med på lite vimmelbilder och man ser ut som en röd kräfta vilket passar bra eftersom man e kräfta ! Men blir ju brunt o goett sen så det e ju för jeeeevla gött va !

Nu blir det lite grillning o så kanske lite beachvolley boll? mjaeeeeeeeeeee mjooo man får se helt enkelt eftersom jag skulle stå för bollarna och det e feting dåligt me luft hära va !
Går tennisboll bra? öööh ne.

Men säg godkväll då!

RSS 2.0