en anledning

till att jag inte har bloggat på länge är att den hära jevla bloggen bara jevlas med en jöööö! Inläggen kommer ju fan aldrig upp ?! de finns på arkiv men de kommer ju ALDRIG UPP ..... irriterande som fan ... nåväl.. jag e på gott humör ändå även om det inte verkar så ;)

1 vecka & 2 dagar sen

Jag skrev i denna blogg... inte haft något att skriva på så länge eller direkt haft orken heller för den delen....det som har hänt under den tiden är att svininfluensan sprider sig som aldrig förr verkar det som och vi skall resa till Mallorca nu på lördag :) trevligt inte sant ?

Nu har jag skrivit lite iaf... hoppas att jag får upp glöden igen ;) små små steg.....

today was a good day

som ice cube skulle sagt..
men iallafall dagen har rullat på fått tränat också aldrig fel....... men vet inte om det hjälper eller inte .. men på nån nivå så hjälper det säkert! Snart bara två veckor kvar tills mallorca och därefter inflytt !!!!! så det rullar på som faaaaaaaaaaaaan nu...

 haha cYa!

sunshine on my mind

sol sol sol har precis kommit in från ett ''solpass'' = P det känns jekligt bra att sitta där ute och njuta på altan.. balkong vad det nu kallas..... synd är det att jag inte har en balkong sen i lägenheten men man kan ju gå ut och sätta sig med för den delen men litet plus om det hade varit en balkis ! jeje another time !

Idag så blir det lite överby och lite solande och ev tränade får se om man hinner med allt därefter mat och sen fest ! tjohow!

Glad påsk föressten !

hungry heart !


extreme

workin 10 days in a row! Let's go!
Nedu fem dar kvar nu utav tio tjoflöjt sen är det påsk.. påsk.. påsk var mer speciellt när man var mindre nu är det mer ett skenskäl för att supa typ.. tråkigt men sant ...saknar påskmusten lite får köpa mej en flaska i veckan =) kanske vika ett påskbrev och måla ett ägg, nån som är på? = P



all good

helgen var bra.. festen var helt okej och vi körde på som vanligt.. haha=) så äre och så förblir det när vi är ute i svängarna! Topp!

Min tandoperation gick bra också ... men efterdyningarna av den är inte alls roliga.. gör så jevla ont men har släppt lite nu faktiskt hoppas att det går över nu är ju sydd i käften med efter utdragning av visdomstand längst bak om ni inte visste detta.
Men jag tror det skall ordna upp sig !
Nu väntar tio dagar i rad jobb och därefter hoppas jag på att nåt skoj händer för då är det ju påsk!
Tiden tickar ner med för utlandsresa :D tjoho! kommer bli så jevla gött tror jag oavsett vad mmmh! ska iaf bli gött att vara ledig och komma iväg lite !

Ha de gooooottans!

RSS 2.0