cant fight this feeling

haha videon suger men låten e rätt bra faktiskt.. var även med i ett avsnitt av Supernatural som jag såg nyss!


yeah

jobbet idag gick la fort och allt det dära vanliga tjötet=P
Men e jevligt trött idag eller nu just nu i kväll så ska slänga i mej en c-vitaminbrus strax och götta mej framför teven bara för imorn e de FEST! haha vad annars? nemen imorn e de ju lite stekig fest iaf ;D kan bli riktigt bra! Ska ta på mej slipsen igen för första gången på länge... det ni!
Så vi ses ute i vimlet sen!
Stay true!!!

dannan goes masterchief

japp fixat käkat här hemma ikväll ... visserligen denna gång så vart det en lätt måltid att göra !
Dannyds specialmos med en blandning av smör och mjölk i samt salt och peppar och ev lite moskrydda! till detta wienerkorv som har minst 70 procentkött i och även ärtor !;D
Det låter de va? =D

Annars så har dagen bara försvunnit... jobbat 7-16 och faaaan va trött jag va i morse eller egentligen hela dagen på jobbet! Segt men så kan de va ibland !
Imorn jobbar jag kväll och hoppas på trevligt sällskap! ;D
Även Torsdag imorn ju och då vet alla som är härifrån trakterna att det e LIPZ. Men jag vet i tusan alltså... jobbar ju sent fast kanske följer med ändå som stöd ! ;P
Får se!
Behöver kirra o firra lite nya bralls med helst jeans men om nåt annat snyggt dyker upp så kan de mycket väl bli de med !
Så thats it tror de blir lite supernatural nu och kanske att man får ta sig i kragen och springa lite ! We'll see bout that dawG!

Ciaoooo!

thugz mansion


strax dags

Att sätta sig på cykeln i vanlig ordning..och trampa till jobbet. Vad tråkigt kan man tycka eller ja det e ju det helt enkelt idag känns de som en tråkig dag ;P
Men bit ihop de kommer ju snart en helg igen!

Away away away away away away away away away away

inte riktigt som jag tänkt mig

Nae det var ju inte det...lägenheten alltså som jag kollade på idag efter jobbet.
Och mitt i allt så ringde farsans telefon , ja han var med o kollade och en snubbe eller kund till hans företag där han jobbar ville ha hjälp o han fick prata engelska. trodde inte han pratade så bra engelska=P
Aja iaf åter till lägenheten. Den var ganska så mkt för liten, jag gillar ändå att ha lite yta som man kan röra sig på , så det inte känns så instängt utan mer luftigare! Aja får hoppas på nästa lägenhet då ! Eller kanske ev. att man fixar jontes lägenhet eftersom mannen fixat en ny! =P Men vi får se... jag som hade kollat på damsugare o allt! haha nae kanske inte riktigt men... det känns som att det e nära nu. väldigt nära med en flytt........testa på hur man klarar av det =)
ICH WILL!
Jag känner mej alldeles förvirrad föressten haha... varit det hela dagen men det kunde inte varit bättre faktiskt...=)
Nu har man iaf sett på entourage och sorry kräftan den serien rullas just nu flitigare än prison break mi scusi! ;)

Sen så har jag fått alla säsonger av SUPERNATURAL av kim med . det tackar vi för och blivit inbjuden på sexrätters på alberts på lördag då Grannen skall firas! De blir nog en riktigt bra kväll som kommer att avslutas på lipzan i think!


Aja .. det händer ju iaf nåt i livet just nu!

Btw.. snart jul ju!
Happy holidays typ


musica-cold rock a party


allt blir till en sötsak

nyss varit ute eller vafan säger jag.. haha inte nyss förut snarare...aja iaf då var jag ute och sprang....fick ett ryck och ja joda det gick fasen i mej bra!
Eller det känns iaf bra nu efterhand.. eller nåt.
Det är väl ungefär det vettigaste jag gjort idag?
Kul va?
Imorn blir det jobb till 12 alltså innebär det att jag måste gå upp kl 5 eller jag skjuter nog på det så jag går upp kvart över? lyx va, rena sovmorgonen.. och efter jobbet blir det lägenhetsvisning , får se om det e nåt att ha och därefter kanske lite mat med farsan och sen ev. träna på Sportlife? nån som e på? =D
Så det e väl fullt upp imorn får vi tro! Och ja just det måste fixa ett nytt vax igen.. eftersom den jag köpte i lördags SÖG!

ha de nu så gott!

kvällen

igår vart lite festande igen mkt nu .. och nästa vecka e det lov för dom som har det...somliga har det ju bra!!! =P
Så då lär det väl säkert bli kalas igen....fyfan=)
menmen oftast e det ju kuwligt värre så det e ju gött!
Vi var på olearys där det fanns mkt trevligt folk då menar jag verkligen mkt!=) Sen var jag tvungen att fly fältet hehe nemen gick te lipz för hade lovat att gå dit med ! Kul också att Regå från skövde var här ihelgen igen och röjde! nästa gång står väl skövde på schemat antar jag? :D

over and out

bring that back

Love sucks
nån som håller med?
=P


why you wanna throw me away`

is it beacuse you are so scared you always throw me away?
Dagen idag e lugn. Äter bara massa onyttigheter och har precis fixat me lite saker här hemma så hann inte följa med te gymmet just nu ! Men får la bli i veckan då kanske får se! Eller om man hinner med det lite senare idag fast tror inte det får ta en promenix eller en springtur istället kanske om tiden finnes ska ju lägga mej ganska tidigt idag tänkte jag !



words are not enough

=)  stek på bara stekpannanpåhögstavärmekläckettägggörenomelett!Smilapåochgåförnukörviigen!

idag

har det varit en bra dag eller ja.. jo rätt så! Fan vad tiden går FORT FORT FORT FORT! fattar inte.. nästan lite stressigt alltså. =P
imorn e det FEST.. och som alla ni där ute vet, det e det vi är bäst på i vårat gäng..! ;P kommer nog bli riktigt jekla kul !
Grattis då!

håret

tjockt,sletet,mindre än en månad sen man klippte sig, växer fort,fantastiskt,färgenmattnad,flöt.

rann ut i sanden

solen strålar mellan handen tungan ligger mot tanden långt därborta i de stora landen står du och viftar och får mej att känna som värsta branden.
Pennan på pappret facit i hand önskar att vi tog en o annan rewind!

-Diktarn dannan lika het som stekpannaN .
haha.
Thats it !

goodnight!


Bästa

fake plastic trees

riktigt riktigt härlig låt får en att tänka på livet faktiskt..
Btw så var den med i senaste Entourage avsnittet vilket var lite halvsad avsnitt men mkt bra!

keepitsteady

Dagarna bara svoschar förbi och allt stämmer bra förutom träningen TRÄNINGEN var det ja... får ta tag i detta rejält nu till helgen och fixa kortet!:)

imorn e det kvällspasset som gäller! Lika bra det......vadå no lifer!
gick runt i min nya tröja förut och fan va jag gillar den:D riktigt go! Fräsching e den!

en liten mixtrad bild på D


Over and out!

C905

fan tror jag vill ha denna mobilen alltså....=D


Slidefunktion och 8,1 megapixelkamera!
Det sa bara KLICK! ;)

fast

ja det går riktigt fort på jobbet just nu fattar inte... de som brukar va så segt;P dagarna och veckorna bara rinner iväg.. det e ju trots allt ''redan'' onsdag imorn!

Ser på fotboll just nu på teven och favoritlaget arsenal leder redan med 1-3 :D lille gött och matchen verkar vara en riktig höjdare med chanser åt båda håll! Bästa.. så det ska va när fotboll liras!

Nu blir de fotboll igen!

ciaooooooo!

akon


idag

har det blitt en fullspäckad dag!
Varit på jätten och handlat mat som jag sedan lagade och kim åt upp? haha
Sen så vart vi på överby där jag hittade en snygg ''mao-skjorta'' och en najs tröja! Får se om bilder på detta kommer upp men jag har guldfiskminne så de lär det inte göra ! ;P

Sen så fixade vi filmen Taken som vi såg på ... det var vad vi kunde konstatera ett riktigt guldkorn fast den inte varit uppe på bio! Så fixa den och se den gott folk!

Och nu har jag tränat lite lätt här i hemmets lugna vrå och ska strax ta mej en c-vitamins drink! Gott va? ( lugn folket den e alkoholfri)
Måndagen har gått fort . det gör det ju alltid när man e ledig visserligen SÅ imorn e det på't igen som vi brukar säga här i stan...okej kanske inte men ha en HÄRLIG fortsatt måndagskväll för ja just det.. det ska dannan ha!

GOKVÄLL!

snabb och bra helg

ja den har bara flugit iväg härligt på ett sätt eftersom jag jobbat hela helgen men ändå hunnit med lite kalasande och haft trevligt !
Så ja helgen har varit bra!
Imorn e jag ledig vilket e väldigt skönt... blir till att städa lite o grejja kanske en tur för att shoppa nåt? hmmm.. vi får se!
Godkväll folks!

how could you be so heartless?´


superhuman




Blir mycket musikinlägg nu på senaste men det e ju helt okej det med ju! =)
Ibland kan ju musik spegla hur man känner sig med så man behöver inte skriva ner allt i ord!
Snart väntar jobbet och en jobbhelg(=[ ) samt igår var det en rolig kväll!
kram puss ciao!

knegar på

Det är just precis det man gör nu .. det bara rullar på fast idag vart det jeeeevligt segt på jobbet...fick nästan göra allt och det e ju SEGT somsagt.. jeje!
Nu blir de snart lite gymma på sportlife ... kan ju vara härligt! Kanske kanske kanske KANSKE att man skaffar ett kort där? vi får se helt enkelt!

ciaoooooo då!

imagine


broken


wont go home without you


får

tacka för en bra helg alla som kom till oss både från skövde och vislanda samt stan! :D
Riktigt kul vart det och jag hoppas att vi snart ses igen ! :D

idag e jag ledig och e väldigt lat och degig av mig.. det enda jag gjort idag e väl typ legat i soffan och kollat hela säsong 3 Prison break! ;D


ha de !


FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!

IDAG OCH IKVÄLL SMÄLLER DET;) TAGGAAAAAAAAAT VÄRRE!
KRAM O KÖSS!

=)

okej? =P

åker till jonte cyklandes med kimmen för att se på lite film blev mer kolla teve med musik på i bakgrunden sen åkte kim hem och erik kom istället chilla lite sen så fick vi för oss o gå o kolla lippan... men damn vilken kö det var!:D Så det sket sig ! Men iaf det roliga med detta va att på dom 100 m som de typ e mellan lipz och jonte så ''haffa'' polisen mig för att jag hade svart mössa...hmm tänker ni då? men grejjen va såhär att någon hade bråkat precis som hade haft svart mössa på sig så därför gick de runt och prata med alla som hade svart mössa och tog telenr och persnr (vad ska de med dom till?!) ...säger lycka till och hitta nån med den beskrivningen!
Aja det vart lite komiskt iaf=P
Nu e det dags att sova ska ju trots allt upp kl 6 imorn och börja jobba kl 7 !

Goodnighty

soooooooooooft


get money overhere!


amazin´

its going down THIS WEEKEND... en till reunion och denna gång står TROLLHÄTTAN för kalaset... kan det bli annat än bra? Ne just det MENART!
Dags att peppa till ...helgen närmar sig;)

köss!

foh sure


THIS SEX IS ON FIRE!!



Riktigt Go Låt!

sömngrus

sömngruset attackerar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vi hörs!
GODNATT!

you better love somebody!!

mätt och belåten är man nu och riktigt sådäringa myssugen efter en jevla jobbig och hård arbetsdag hualigen.. de vart full rulle idag.. svettigt värre men nu e de snart dags för sovtime... det har jag verkligen gjort mig förtjänt av ! Härlig god sömn i min goa säng.... ok den e go men för liten; ) :) ohyeah!
världens finnattack har jag fått nu med och då menar jag inte finskar som står och bankar på mitt fönster !!
Jekla jobbigt... ibland ! aja sånt e livet! ;P

Lipz e det ju nu men den passar man på ... tror att det kan bli pass hela helgen ;D men we will see about that! :D Kass på sånt häringa va... man rycks lätt med.. haha! =D
KÖESS OCH HEJDÅ!

are we human

ajaaaaaaaaaaa sängen kallar och allt det dära, borde köpa en större säng kanske? vet inte varför skulle jag det egentligen? aja igen....senare problem!

GONATT


RSS 2.0