solen i ryggen och vinden i mitt hår

Haft en bra midsommar ute på kusten och helgen har gått fort fast man har varit ledig... fast det brukar den ju göra!
Bara fyra veckor kvar tills semester och semestern börjar vi med att åka två veckor till Rhodos ;) kunde ju inte börjat bättre va? ; )

Idag blir det lite träning tror jag och mkt chillande i det kommande goa vädret !
ha det kalas!

på bra humör

Ja på riktigt bra humör dessutom ! Kalas bra!
Precis lagt ihop en Bruce Springsteen lista på Spotify riktigt bra skit ! Att jag inte har lyssnat på honom förut otroligt riktigt bra låtar.. många feelgood låtar ! :D
nu blir det överby sen gymmet!
ha de bra!

chill

efter jobbet .. var så himla trött idag på jobbet trodde jag skulle somna när som helst alltså.. damn it men det gick vägens o ska nog snart ta en till liten lur här innan gymmet för att orka med ! Helt slut fortfarande plus att tänderna värker igen... fattar inte... det tar ju musten ur en det också så att säga..... jaja tids nog går det väl över det med !

Ha de haaj!

all in all out

röj här igår hos mig vill jag lova mycket städning idag men det har jag redan ordnat.. haha manisk städare som man är ?! eller inte men jag är chockad att jag fixade detta direkt när jag vakna ; D
Igår var det ju som alla bestämt vet som bor här i trakterna studenten !
Och vi röjde på som tusan med de små studenterna tjoho!
Var på efterfest hos H med haha vafan.. aja gick hem därifrån så jag var hemma lagom till klockan 5 så fråga mig inte vad jag gör uppe just nu ! Men så fort man vaknat så är det ju kört ! : P

Nåväl snart pizza time i guess !
Och ikväll verkar det bli fest igen........... plus att SVERIGE SPELAR MOT DANMARK VIKTIG MATCH VM-KVAL! ;P  DON'T MISS IT !
Stay fresh!

you took something perfect and painted it red´


tjinga

sommaren närmar sig med stormsteg..... och verkligen menar det.... det blåser storm ute och solen är framme så det passar bra !
Till helgen är det laddat bara min svullenhet are gone ! :)

cYa then !




// Hungry dannyd

baby i need a fast car


operation nr 2

Är nu avklarad och nu hoppas jag att jag slipper greja mer med mina visdomständer;P Det är förjevla jobbigt alltså dvs tiden efter operationen tar ju typ en och en halv vecka att bli helt återställd.. själva operationen är ju rätt lugn så sett eftersom du är bedövad... det enda som kan störa en lite är det härliga (läs äckliga) ljudet och doften av när de borrar/sågar itu tanden ; )

Menmen jag överlevde och nu sitter jag i min varma bastu aka lägenhet och chillar hårt som fan.. har försökt mig på att sola lite med men det va jeeeekligt jobbigt förut iaf när käften var mer bedövad och blodig ;P

Får bli en diet på soppa nu då framtills fredag eller något... kuljul! VÄNTA.. mos kan man nog äta rätt simpelt också? gött!

Nej nu får jag återgå till min slappa dag här i solskenets THN!

Bajbaj

RSS 2.0