underbart

att vara ledig nu i fyra dagar fast snart är ju redan en dag avklarad... ajabaja.. det går fort!
Killzone2 har man nu ock, grymt vill jag lova! Varit o tränat nu också precis.. kändes gött , blev ett armpass!
Kvällen kommer bli lugn.. får se om man skall våga inhandla sig en pizzzzzzzzzza. ZzZzzzzzzzzzzzzZ
jag blir så glad otroligt =)

godkväll!

Glasvegas topp 3



roadtrip to växjö

Ja där har dom tre musketörerna hållt hus ihelgen.. dvs jag kim och broder tuck alias jonte !
Bilresan ner var hur kul som helst ...iaf för mig och kim som startade festen redan där :)
Jonte fick haka på när vi var framme !  Vi skulle ju naturligtvis träffa tjejgänget som vi träffade på rhodos och det var himla trevligt ...=) Gella och Emmy lagade gooooooooooood mat och sen efter vi käkade blev det party och nattbussen in till växjö för att gå på klubben oleo´  ? jag tror den hette så iaf ... jag ville ha det till olearys men det var inte rätt utan den hette verkligen oleo´ ;P Stort var det iaf med tre stora dansgolv på samma plan så det var ju en upplevelse och rätt så skönt att slippa springa upp och ner i trappor ; D
Sen blev det fyllekäk på mcdonalds vilket man inte brukar dra ofta men det satt fint.. tack till jonte som betalade den som stod först extra pengar för att få våran mat haha :D troru han e TÄT eller ( i näsan) och ja det var LÅNG kö.

Skippade efterfesten och drog hem för att sova därefter.
Sen på morgonen så tjötade vi lite och busade med emmys hund valle? ville? :D som lyckades PISSA ner mej haha , hunden blev så glad när vi busade med den så att den pissade på sig eller på mig ? haha :D Aja skit samma jag vaknade med ett sånt gott humör ändå trots att det var dagen efter fest då man kan vara lite vresig men jag var på gott humör och i gott sällskap!

Därefter åkte vi hem och vi käkade på vägen lite burgare men jag tog sallad och sen åkte vi hem till jonte och hade spelkväll och käkade igen.. fan va vi åt! Men mat måste man ha !
Nu så har jag nästan blitt frisk också vilket är skönt så jag siktar på träning på onsdag ! Gym at sportlife, skaru med? ;D

Plus att mina ögon blöder av för mycket tittande på säsong 7 av 24 med jack baaaaaaaaauuuer haha! Men det är bra.. jag är väl den enda i hela sverige som ser på det.. kanske världen? naeeeeee nån själsfrände har jag väl säkert där ute ska bara se till att hitta !

ha de goooooooooooooooooooooooooott!

En till svenskrapare eller ja rappare? grym iaf!


det hänger på håret

Vi är starkast i låret, vackrast i håret, tunnast i bålet, hungrigast i svålet men i slutändan hänger det på håret.
Vem tittar sig inte i speglen varje dag och kollar hur håret ser ut ? Inte du? nehe nene visst sure yeah right. jag vet allt jag vet aaaaaaaaaaaaaaaallt!


idag

har jag :
Jobbat 12-21
Haft en klump i halsen som har förvandlats till världens halsont.
Fått en tid hos doktorn för att kolla upp en leverfläck nästa måndag.
Kul dag va?

hm

skriver lite dålig här nu men det är för att det varit fullt upp på senaste.. med mycket jobb och fart och fläkt. Lite fest såklart också.

Förra helgen var trevlig då vi var ute med ''jobbet¨' + någr atill! Bra skit.. men kom ju tvåa  i bowlingen ;P man är ju en vinnarskalle så att säga !

Nu bär det snart av mot gymmet med kimmen men har redan hunnit klippa mej och ja det blev väl som vanligt inte lika sletet nu vilket är gött och så ska det väl i lite slings också antar jag ! Sen kan man ju åka o ta sitt passfoto utan att skämmas ;)

Ha de gottet!

im youre pusher!


it's a new dawn , it's a new day


RSS 2.0