create some good shit

Ja lite ny härlig musik från favorite artist tack !
Lite musik som man kan drömmas sig bort & STEKA lite ;) haha.
Ne de ordet e ju inte så uttjötat kanske !
Ska nog börja säga KOKA lite se ifall det får ett uppsving!

jobb snart då kl 15 för att vara exakt and its so damn fuckin funny i love it ! Yeah right.
Men kanske lite gbg imorn då shopping står ju faktiskt rätt så högt på listan igen sen liseberg nämns ju , var fan ett jedra bra tag jag var där fast kanske har växt ifrån det? Eller kan man verkligen göra det?  hmmm =D

Men tjarråååååååååå folks
-i was a hustler and a player girl before i met youuuuuuu

omg

haha datafreaky
men aaaaaaaaah kan inte släppa........sjukt =D
:::::::::::::::::::P

mår kanebanane asså vet inte va de e med mig, sjuk, haha kanske borelia som en gubbe på jobbet helt öppet berättade för mej att han hade. haha  '' vet du grabben, jag har fått borelia'' &''jag ser dubbelt nu och så..'' haha jag bara va? haha!

dags för mat suckers and bangers;)

dig it

bra musik spelas här nu och man vill verkligen inte gå till jobbet idag....! Lönevecka...min jobb helg, ja du jag kommer ha fullt upp med andra ord så kan bli dåligt med uppdatering !
Verkligen fullspäckat schema nu, full rulle varje dag minsann!
Men lönen kom ju in på kontot idag de blev en hel del faktiskt så det känns bra, money good!
Tajt o tätt igen ! haha.
Ihelgen blir de bara fokus jobb inget festande vad jag vet, de snackar om söndagsklubben men mjaeeeeeeeeeeeeee jag tror jag får hoppa det ändå jobbar ju till sent och sen e man så trött ändå! Svårt att hypa upp sig så att säga!
Jag längtar redan nu tills nästa måndag då jag e ledig...kan ni fatta det lr? Då är det köööörigt ;P

Intet nytt om mitt ps3 men de sa högst två veckor så jag får hålla ut !
Lägenhetsletningen går ju verkligen inte framåt heller men iofs svårt o skaffa nåt om man nu ska plugga på annan ort sen...men fårse hur det blir med det suget är ju kvar iaf !

Jaja dags att signa ihop säcken och tacka för sig!

Ha de goooooooooooooooooooooooooooott!

hänt en del

På senaste, varit dålig med uppdateringen kanske men midsommaren har ju gått förbi nu och ja vad ska man säga den var braaaaa tycker iaf jag... kunde varit bättre=) men den var bra helt okej! Vädret var kanon o förfesterna med båt o allt va de nu va vi förfestade på ! =)
Bilder finns lite överallt, bland annat på BD men aa!
Jag lyckas alltid bli så jekla najs på bilderna haha jevla smygfotografer,märker inte ens när de tas bilder då blir det som det blir så är det ju bara!
Min älskling har lämnat mej också .... hur ska jag klara mej utan dej?!!
FAN kommer sakna dej som tuuuuuuuuuusan två hela veckor ska du vara borta ! =(
Mitt kära ps3 ! HAHA ;) (reparation)

Aja söt sak goooodnatt!


woah

imorn åker vi trots allt , det blir levererat och klart till slut ! Paketet skall skickas iväg och öppnas för att bjuda till riktigt go stämning !
Partytält åker med lite andra tält med, maten införskaffad , drickan sedan länge... nubben e med sillen är inte med ! Skönt!
Sillen kan man vara utan , råfisk e ju aldrig en hit!
Kim,Max,Jonte,Ploj, Jag,Natta det e gänget som åker dit imorn och gänget som säkerligen kommer skapa många roliga minnen ! Fo sho!

Tuta och kör !
Hörs när man e hemma igen !

midsum oh eight

ska det bli regn på midsommar eller inte? Ska man lita på smhi? Hmm jag tror nog att man får ta det med en nypa salt..! Det blir iaf kusten tältning? haha.. kan ju bli mysigt värre...bara det nu inte regnar då suuuuuger det hårt! men får vi hoppas att det inte gör då !
Blir lite inhandling av käk o sånt gött på torsdag då med gänget efter jobbet och sen blir det väl ut dit to the coast tidigt på fredag möra där för att börja uppladdningen på eftermiddagen ! haha! Håll tummarna för bra väder(igen)
Jobbet idag gick segt segt segt menmen :) kul att de finns roligt folk iaf! ^

Fotboll imorn med jue, missar första kvarten men de gör inget om Sverige gjort två mål då som jag missat det e bara bra ;) haha !
Håll tummarna där med folks! För vi har en revansch att göra på Holland sen förra em'et.....!

Stay true G's peace!

aaaaaaaaaaaaaaa

snart smäller det igen!!!!
SVERIGE - SPANIEN!
FANTASTICO! ;)

grattis

alla studenter! Vädret kunde ju varit bättre men va tusan, har man kul så tänker man inte på det..........(kul=full) ;) haha! nemen hoppas att de blir uppehåll när de springer ut iaf ! inte kul att mötas av en vägg av regn ... förra året när jag tog så möttes jag av en vägg av värme och det rekommenderar jag ju hellre ! Typ så att man svimma av värmen men hellre det än regn faktiskt.............!
jaja dags o fixa i ordning sig lite har ju studenter att fira!!!!
ciao!

thank u mr west for producing this good shit :D


SEGER

ja menar detta ! SEGER ! OCH ZZZZZZZZLATAN får göra mål igen, var ju 2005 senast väl? Var änna på tiden ! Mkt bra Em premiär för Sveriges del och ja... vad säger ni? Det kan väl bara bli bättre... Spanien på lördag......då är det verkligen MATCH ! ;D






godnatt nu!

kom igen nu då

Ikväll är det dags för Sverige att LEVERERA och göra sitt inträde i EM turneringen , hoppas att de gör det med klass , har en bra känsla om matchen men tror dessvärre att det kan bli oavgjort men jag hoppas jag har fel ! =D
Ska ladda med lite jobb först till kl 18 börjar 12 men det ska bara bli skönt att komma iväg o jobba hör och häpna va för de är inte en lugn minut här i huset när byggarbetarna grejjar med huset och fönstrena! yeahyeah!

men hörs och se på matchen ikväll !!!
ciaoooo!

full rulle

ja bokstavligt talat, fick slänga mej iväg förut & köpa skithuspapper! haha!
Plus att jag köpte lite annat för den delen med ! Kände att jag behövde lite nytt smått o gott i kylskåpet! Samt att jag dessutom stod för maten idag, färsk pasta, köttfärssås,färsk paprika och färska champinjoner och tomater i en god sörja.... märks att jag gillar färskt?;P tss nemen det e rätt kul att ''leka / exprimentera'' med mat! Yeahyeah!

Dagen har gått i ett så att säga... först jobb från 6-12 och sedan efter det hem till ett hem i kaos, byter fönster n shit här nu men det kommer bli lille fräscht sen det ser jag redan , behövdes! Sen iväg för lite studentinköpssaker fick väl det mesta löst nu har bara lite kvar tar vi nån dag här innan jobbet !  Därefter blev det också mat med grannen och fika samt inköp av midsommar fyllan...haha!
Och nu sitter jag här mätt och belåten i väntan på att fotbollen Holland-Italien skall börja!
Men iaf ha de så bra dåååååååååååååååååååååååååååååååå!
Snabbt slut torrt krut

soft låt !


skojigt värre

ja det var det minsann personalfesten på kusten!
Mkt kul med snabba båtfärder och femkamp, mitt lag kom tvåa menmen bättre det än att komma sist iaf ! =D
Lite bilder på hela kalaset kanske kommer upp senare får se om jag orkar ta mej tiden !

godnatt nu upp tidigt imorn ! fullt ös!

coast

off to the bestcoast för att ha lite personalfesty, med ribbbåtsåkande och femkamp samt god mat utlovades det ! Så vi hörs senare eller antagligen imorn blir en fullspäckad helg detta, torsdagen-utgång-fredagen-utgång-lördagen-personalfesty=söndag->helt död? haha

vi hörs!

hemma

ja fast bara en snabb sväng fått lite mer färg faktiskt efter lite bad och stek ! Härligt härligt !
Snart eller sen blir det grillning och chillning lite bärsa kanske och sen strandgatan i det härliga väääääädret ! WOHOW!!
And the pardy continues big time !
Cya when i cya
Holla-



stek

fest igår ocn nu iväg och bada o sola samt steka bättra på brännan du vet osv allt det dära goa n shit och så vidare igen amen duuuuuuuu vet hela kittet lixom, hela poängen och grejjen e den att de e soft!
haha
tjadå

det håller i sig!

Vädret alltså. wiehow!! :D
sista jobbdagen imorn helt slut i ben och kropp samt själ! Jobbat hårt i tio dagar i sträck nu! inga små pass heller.. men cashen de flödar? hmm !
Nåväl iaf åter till ledigheten, den ser ut att bli riktigt härlig ! Lite strandgatan kanske lite lipz och lördag ut till kusten för lite personalfest, kan ju bli spännande detta , haha!
Samt mkt njuuuta i solen, steka, kanske bada? vemvet får se om det blir ett första dopp för i år, man e ju lite av en badkruka så vill gärna ha det lite varmare i vattnet kanske håller mej tills juli... eller fortsätter i bubbelpoolen... får se =D

Fått tillbaka mitt ljudsystem nu, och YES vad glad jag blir det funkar och nu är verkligen ljudet tillbaka, vilken skillnad alltså, man märker det så tydligt faktiskt crazy men så är det !

Lyssnar på Ushers-Here i stand , alltså hans senaste album, verkar lite halvsoft sådära men ingen smashhit kanske enligt mig men det finns allt en del härliga låtar där med  inte så alltså  Menmen !

nu e jag fast vid datan fast jag borde sova så jag tror snart att jag tar mig i kragen och slänger mej i sängen och bara njuter av en godnatts sömn?! Låter inte det najs eller vad?

ps . EM BÖRJAR SNART ! YES.
Ha de bra då !

varmt

ja. denna varma helg till ända då, jag har jobbat hela helgen.... fast javarsdet har ju gått fort ändå och lite sol har jag allt fått på mej ändå fast inte tillräckligt kanske ! ;P
Fyra dagtar kvar sen lite ledigt sjukt bra det !
Midsommar närmare sig också med stormsteg, ska bli spännande att se vad gänget kan hitta på då !  Hoppas på nåt redigt röjigt och med många minnen  för livet ! ;D

Det ryktas ju om att detta väder skall hålla i sig också..........fatta vad najs?!!!!!!!!!!! :D
Snart en månad kvar tills jag fyller 20 ;) det ni!

men det var väl allt för mej antar jag denna härliga kväll!
Tack och gokväll


RSS 2.0