nästa partyhit?!?!



Den kommer lite smygande att bli en bra partylåt tror jag vet inte varför.... det bara känns så ;P

over and over again

lite trötter.. såg på en bra deeeep film nu och va jobbigt sånt kan vara ibland...tankarna går osv men som tur är så går det ju över!
Seven pounds hette filmen iaf.. will smith i huvudrollen!
Nåväl.. imorn är det utgång för fulla muggar iaf och jag hoppas att det blir en riktigt kul kväll för alla inblandade = )
Blir ju lite bowling igen så det är väl dags att värma upp bowlingmovesen ja....
:)

Tänkte sova tills jag vaknar imorn..... dvs ingen klocka som skall ställas.. skönt.. =) man får nog vara glad för de småsakerna man har kunde ju varit värre !
Lite sugen på att shöppa lite imorn, kanske åker iväg på en tur, får se helt enkelt !

Tack för ikväll

oh nananananana


leavin-lavin

braaaaaaaaaa helg ändå trots att jag inte fick sova så mkt ... nu ny arbetsvecka start imorn.. upp 5.05 lr nåt får se vad klockan är när jag väl orkar kravla mig upp!
Igår var det iaf fest hos en gammal jobbkamraaaaaat Sara och det va skojsigt.. blev utgång sen på olearys!
Nästa helg är det dags igen.. tror det kan bli riktigt skoj faktiskt !
Lite bowling, lite suping , lite bra sällskap japp.. det tror jag på ! = D

Då skall jag passa på att ta igen förlorad sömn också om det nu går.. haha. aja.
Saknar nåt i mitt liv just nu... vad kan det vara?

peace out


money

i got money money i got..... ja, lön idag ju sådär av en liten hyllningsrap till löneutbetalningen tjohoo!
Passar ju skit bra också då att jag lyssnar på The Game- Money.. riktigt bra skit !
Hans senaste album är kanoners!
Bara lyssna in LAX och njut!

Aja har nyligen lr en halvtimme sedan ... kommit hem från gymmet..,. blev ett härligt armpass där bara kötta ..vad ska man annars göra?
hmm.
Så nu lär det väl bli en god film och sen sova eftersom det är upp sex imorn igen för JOBB... det tar kål på mej för fan..haha.. gått upp astidigt typ fyra dagar i rad nu jag dör..............jag e verkligen ingen morgonmänniska.. jag älskar att sova länge på morgornarna så kanske får ställa in all fest imorn bara för detta... vi får se om jag är laddad man vet ju aldrig med mr d!
Men hade gott iaf!

lite sugen

på en sånhära goding:





Men jaaaaaaaaaaaaaaaaaag vet inte....  =  D

ser på independence day

ja.. fast jag sett den flera gånger och att specialeffekterna är halvdåliga så går det ändå inte att slita sig från den... bra film helt enkelt men så är jag väl lite av ett sci-fi freak .. upptäckt det på senaste ;P haha!

Jobbet idag var stressigt och jobbigt(?) och råga på allt så hade jag jevligt ont i högra benet slash höften.. kunde knappt gå på hela förmiddagen fram till eftermiddagen då det släppte ! Var väl nån form av otäck träningsvärk;P

Nu blir det upp tidigt de fyra restrerande jobbdagarna som jag har kvar! Kommer bli kämpigt men jag ska göra mitt bästa för att kravla mej upp ur min härliga sköna varma säng ..faaan vad det lät bra lockande :D haha!

Morgondagen består av följande:
Jobb till 16 och därefter om allt står rätt till ett härligt träningspass !

Så nu är det dags att återvända för att se finalen på filmen och därefter sova !
GODNATT!

one last breath


right or wrong

Ja fan det e ju kul att gå ut men sen dagen efter blir man fan så seg :P det e en STOR nackdel faktiskt... och speciellt om man skall upp tidigt på måndagen men man lever ju iofs för stunden så man får se till att ha så kul man bara kan när tillfällena dyker upp !

Igår va det en helt ok utekväll .. roligare på förfesten o så som vanligt med andra ord ...!
Nästa helg blir det iaf en lugn helg orkar inte gå ut.. så tänkte se om det kommer upp nån bra bio tills nästa helg lr nåt ! Vi får se:) Det är ju trots allt en hel vecka dit och ja.. vad som helst kan ju ske då=P så jag kan kanske inte ens säga att den blir lugn:D haha!

Nu så har man varit redig och skalat potatis och morötter till maten som skall lagas idag!
Men ha de gott!

rusch

så har man sprungit de vanliga ärendena på lördags förmiddagen slash eftermiddagen då man skall ut på kvällen:
1.Systembolaget
2.Överby
Och det va rena kaoset på överby... idolvinnaren kevin borg va ju naturligtvis därute idag... full rulle med andra ord!
Men hittade mej två par rätt så fräscha t-shirts iaf ! Alltid nåt.. och ja.. på systemet hittar man alltid nåt gött;):D haha!

Ha de fint nu för det ska jag !


let's go- send me to outta space!!


nu

får de fan hända nåt!!!!!!!!!!!!!! HJÄLP... va ska man göra med sitt liv ?
Har lite planer... antingen jobba utomlands lr börja plugga nåt inom hälsosektorn!
Nåt får de bli.... kom igen nu . finn pepp ! finn va du nu vill göra DANNAN! GOD DAMN IT!!!!!!!!!! ¨

tjoflöjt

jaaaa fyfan.. helt slut nu i kroppen efter ett hårt träningspass ala dannan!
Men det kändes bra att köra igen.. har ju inte hunnit träna något ihelgen pga massa jobb ! Och vad jobb det har varit också... helt otroligt seg helg...massa saker som hände o jobbiga kunder.. så less på't nu alltså !
Men har lite planer på intåg... detta året skulle ju somsagt bli en hel del förändringar i ! Hoppas bara man kan infylla dom!  Men det tror jag ! :)

Nu blir det nog lite movietajm för att sedan haha äta en välförtjänt....PIZZA? vadå förstöra träning.. nemen det e bra .. bygga lite ! ; )
Sen efter detta skall jag köra min bror till träning eller om det var hämta.. nåt var det ju iaf !

Ha de nu gott!

´till i collapse

Går in med hundra procent idag då på jobbet! KÖTTA!
ELLER? inte. :)
Snart dags i vilket fall som helst...  att jobba hela helgen nu.. kan ju va skoj .... nemen nyttigt då ingen fest, thats good?  För levern.
Sen på måndag tänkte jag förnya mitt pass för alla kommande resor detta året ? eller jag hoppas iallafall på mycket härliga roliga resor detta år ! =)
Nu ska här fixas o donas !

Ha de gott!


småland&snökaos

Såg ut som det alltid gjorde men det var väl trevligt att träffa alla igen , det var ju ett tag sen om man säger så! God mat var det också och jag var skithungrig eftersom jag hade vaknat upp i min bakisdvala , så klandra mej inte för att jag gick och tog mat TRE gånger ! Stora lass varje gång.. haha men e det kallskuret och potatisgratäng så vafan ;) it's a done deal then!
Sen när vi åkte hem så var det totalt kaos alltså, haha blåste storm och snön yrde, man kände sig lite sugen på att bara slänga sig i snön men den känslan försvann snabbt till en lite mer rädd sådan när man såg lastbilar köra fast och bilen kom ingenstans ! Men de ordnade sig och jag sitter ju här nu !

Och alldeles strax bär det av mot gymmets härliga värld/världar! Bara köra på för tusan!!! Beach 09 hägrar och mallis e ännu närmare !

Tjoflööööööööööjt


Mallis

Ja, glömt berätta men en resa till MALLORCA är ju bokad nu iaf ! I början av Maj! Så en härlig utlandsresa kan man se framemot ! :D Detta görs för att fira min far som fyller femtio då !
Måste införskaffa en uppdatering av mitt pass N shit då !  Får ta tag i detta en vacker dag !

Nån mer som ska dit i maj? :D

Ciaoooo!

tåget går

mot småland strax då eller ja tåg , åker ju bil men man brukar väl säga så har jag för mig? tåget går snart.. osv aja skit samma ;P
Där blir det iaf släktträff eftersom farmor fyllt 75! Grattis till henne och jag hoppas bara att jag inte mår dååååligt:D haha eftersom jag var ute igår menmen jag överlever väl som vanligt får vi la tro!

Sen när man kommer hem från detta äventyr så blir det SOVA.. eftersom jag ska upp tidigt imorn för jobb!

Ha de gooooooooott d!

forward

against the gym.... let's tränaaaa!

Ha de lilla goda !

äckligt skön :D


redigering:

Blir inte Göteborg eftersom biljetterna var SLUT.... whatta slut .
;D
Så det blir MOVIETAJM hos JONTE''redtube''MÖLLER
 
... bethere! ;D

ciao


movie tajm ala gbg

Det bär av till GÖTET nu då för att se på bio på bergakungen, Rock n rola, tydligen! Aldrig hört talas om så jag har inga förväntningar alls på den =P
Seg dag idag på jobbet efter allt festande och inventerande ;P hualigen! Men nu e det iaf lite ledigt i två dagar vilket känns för jevla skönt ! :D
Får se vad man ska hitta på ihelgen då förutom TRÄNA , orkade inte dra o träna nu efter jobbet så får träna dubbelt så hårt imorn istället....eller inte men ändå ;D

Vi ses när vi ses!

RSS 2.0